Vopsitorie

Vopsirea autovehiculelor se realizează într-un spaţiu în suprafaţă de 500 mp. Specialiştii noştri îşi desfăşoară activitatea utilizând cele mai moderne, economice şi ecologice metode tehnice. Pregătirea autovehiculului pentru vopsire se face în staţii speciale, dotate cu filtre şi grup de aspiraţie, în scopul protejării şi al menţinerii curăţeniei, care este esenţială pentru calitatea serviciului prestat. Echipamentele pneumatice pentru şlefuit sunt racordate la grupul central de aspiraţie, acesta protejând caroseria împotriva gazării cu fuller. Uscarea rapidă şi în profunzime a chitului şi a fullerului se realizează cu ajutorul lămpilor cu unde infraroşii.

Izolarea vehiculului în timpul efectuării vopsirii se face integral, indiferent de numărul elementelor vopsite. Aerul uscat folosit la uscarea vopselei este filtrat pentru a se evita depunerea de impurităţi sau de particule de apă pe suprafeţele vopsite. Atelierul este dotat cu 2 standuri de preparare a vopselelor (Standox şi Glasurit), toţi specialiştii noştri în vopsit deţinând atestate de calificare de la aceste companii. Atelierul este dotat cu echipamente Polin, Standox si Glasurit.

Tarife practicate pentru lucrări de tinichigerie/vopsitorie:
• oglinzi (demontare, revopsire şi remontare) – 250 RON (bucata)
• praguri (îndreptare şi revopsire) – 500 RON (bucata)
• elemente caroserie (îndreptare şi revopsire) – 750 – 1000 RON elementul (funcţie de mărime şi de tipul vopselei folosite)