Tinichigerie

Reparaţiile la structura metalică şi de rezistenţă a autovehiculelor se realizează de personal specializat şi experimentat, cu o înaltă pregătire profesională. Această activitate se desfăşoară într-un spaţiu în suprafaţă de 500 mp, dotat corespunzător.

În cadrul operaţiilor de reparare a caroseriei, este evitată folosirea sudurii, aceasta putând afecta stratul de protecţie anticorozivă al metalului. Soluţia aleasă este cea a deformării la rece, realizate cu ajutorul echipamentelor speciale (prese de tinichigerie, cal de tras caroserii).

În locurile în care sudura continuă este absolut necesară, se utilizează aparatul de sudură în argon, acesta având avantajul ca nu încălzeşte o suprafaţă mare în jurul sudurii, metalul fiind mai bine protejat. Pentru realizarea acestor operaţiuni atelierul este dotat cu echipamente realizate de Autorobot, Einhell si Werther.

Bucurându-ne de o reputaţie foarte bună în rândul clienţilor noştri, suntem siguri că produsele şi serviciile companiei vă vor oferi o satisfacţie garantată. Apelând la serviciile Vopsitoria Remesa S.R.L. aveţi garanţia nu numai a calităţii lucrării executate de noi, dar veţi deveni cu siguranţă şi un client fidel.

Efectuăm operaţii de tinichigerie de cea mai mare fineţe şi investim în instruirea personalului nostru tocmai pentru a reuşi menţinerea acestui nivel ridicat în calitatea serviciilor.

Tarife practicate pentru lucrări de tinichigerie/vopsitorie:
• oglinzi (demontare, revopsire şi remontare) – 250 RON (bucata)
• praguri (îndreptare şi revopsire) – 500 RON (bucata)
• elemente caroserie (îndreptare şi revopsire) – 750 – 1000 RON elementul (funcţie de mărime şi de tipul vopselei folosite)