Servicii

Vopsitoria Remesa S.R.L. efectuează operaţii de reparaţie caroserie, tinichigerie, vopsitorie, diagnosticare autovehicule, întreţinere autovehicule, reglaje sisteme funcţionale ale autovehiculelor, reparaţii motor, transmisie, sisteme electrice. Unitatea îşi desfăşoară activitatea de reparaţii sub autorizarea Registrului Auto Român.

În situaţia neplăcută a unui accident auto, puteţi apela cu încredere la serviciile de tinichigerie şi vopsitorie (service-ul nostru este recunoscut pentru calitatea desăvârşită a lucrărilor) oferite de unitatea noastră de service (unitatea noastră are contracte încheiate cu toate societăţile de asigurări). Utilizând tehnologii moderne şi performante, echipamente şi materiale speciale, specialiştii noştri execută rapid şi eficient aceste lucrări, redând maşinii dvs aspectul iniţial. Utilizăm tehnologii ultramoderne, prin folosirea materialelor de cea mai bună calitate şi a utilajelor adecvate. Promptitudinea în executarea lucrărilor este un factor esenţial în colaborarea Vopsitoria Remesa S.R.L. cu clienţii, atât companii cât şi persoane fizice.

Asigurarea pieselor de schimb necesare pentru reparaţii se face din stoc sau la comandă, direct de la producători, sau importatori, la preţuri competitive. Orice piesă, pentru orice autovehicul o putem asigura în maxim 24 de ore. În acest mod perioada de reţinere a maşinii în service pentru reparaţie este minimă. Piesele de schimb livrate sunt garantate conform garanţiei acordate de producător şi se înlocuiesc în perioada de garanţie dacă prezintă defecte de fabricaţie.

Orice lucrare am afectua, fie că e vorba de tinichigerie auto, vopsitorie auto, mecanică auto sau instalaţii electrice auto, toate sunt finalizate printr-un certificat de garanţie (conform legislaţiei în vigoare). Ne ştim bine meseria şi muncim cu pasiune şi profesionalism, astfel avem convingerea că ceea ce facem noi durează.